Voltaren warmtepleister ervaring Voltaren warmtepleister ervaring

Hoe en wanneer?

Hoe werkt het?

VoltaPatch bevat diclofenac 1%, een niet-steroïdale ontstekingsremmer (NSAID). Dankzij de VoltaPatch kan de diclofenac diep in de huid doordringen om de ontsteking te bestrijden en de spierpijn langdurig te verlichten.

VoltaPatch geeft gedurende 12 uur het werkzame bestanddeel diclofenac af op de pijnlijke plek. Om de pijn veroorzaakt door ontsteking te verlichten brengt u twee maal per dag een pleister aan op de pijnlijke plek, één maal 's ochtends en één maal 's avonds. Niet aanbrengen op een geïnfecteerde huid, een open wonde of in combinatie met een ander verband. VoltaPatch kan onder de kleding worden gedragen. De maximale dagelijkse dosis is twee pleisters. Ook als meer pijnlijke plekken behandeld moeten worden, raden we u aan maar één pijnlijke zone tegelijk te behandelen. De pleister is zeer discreet: Hij is geurloos en hecht goed aan de huid.

Wanneer te
gebruiken?

Bij volwassenen en kinderen van 16 jaar en ouder kan VoltaPatch worden gebruikt voor de behandeling van acute pijn, verstuikingen, verzwikkingen of kneuzingen die het gevolg zijn van verwondingen zoals sportblessures. Gebruik VoltaPatch niet samen met andere producten die diclofenac of andere niet-steroïdale ontstekingsremmers (NSAID's) bevatten.